Industriele Bedrijfsvloeren

Gepubliceerd nov. 24, 22
6 min read

Gietvloer Over Bestaande Vloer Aanbrengen: De Mogelijkheden

U kunt een beton gietvloer zoals woonbeton overal in huis toepassen, ook in sanitaire ruimten. Door de beton gietvloer af te werken met een sealer, wordt de waterdichtheid van de ondergrond verzekerd. Uw beton gietvloer is simpel schoon te houden met wat lauw water en een dweil en is voor de eerst komende 15 jaar geheel krasvast.

Het enige nadeel zou kunnen zijn dat een betonnen gietvloer wat dikker is en dus dat er bij renovaties van betonvloeren extra scherp moet worden gekeken naar aanpassingen van de dorpelhoogte bij deuropeningen - Industriële vloerafwerking voor harde vloeren. Beton gietvloeren kunnen over een akoestisch dempende ondergrond worden aangelegd conform de NEN ISO 717, en dat maakt ze ook geschikt voor de toepassing in appartementengebouwen.

Cementdekvloeren, Gietvloeren En Siergrind

Woonbeton - Wij Verkopen Unieke Industriële WoonbetonvloerenIndustriële Vloeren Ook In Woningen

U kunt uw beton gietvloer geheel egaal in kleur laten aanbrengen of een meer korrelige uiterlijk uitkiezen. Uw beton gietvloer kan geheel op maat voor u worden samengesteld. Ook voor de renovatie van bestaande beton gietvloeren kunt u bij G-vloeren terecht. Ons technische team heeft ruime ervaring met het opwaarderen van verouderde betonvloeren en beton gietvloeren.

De technische eigenschappen van deze kunststof gebonden gietvloer zijn zeer voordelig in ruimten waar hoge chemische en mechanische belastingen dagelijks een rol spelen. Denk daarbij aan productiecentra, magazijnen, garages en fabrieken - Stijlvol Woonbeton voor de beste prijs. Daar waar gereden wordt met transportvoertuigen, waar gewerkt wordt met olie en zuren en daar waar de vloer bestand moet zijn tegen temperatuurswisselingen of zware belastingen van stellingen.

Een Industriële Look: Denk Je Ook Aan De Vloer?

Deze afwerkingslaag is een stuk dikker dan PU gietvloeren en epoxy gietvloeren en kan tot een dikte van 6-8 mm worden aangebracht. Woonbeton is een cementgebonden beton gietvloer, vergelijkbaar met een anhydriet dekvloer maar dan uitgevoerd met cement in plaats van gips als bindmiddel. Het woonbetonmengsel heeft tijdens het aanbrengen hetzelfde zelfnivellerende en vloeibare karakter als anhydriet deklagen.

G-vloeren BV levert en appliceert woonbeton van superieure kwaliteit in honderden oppervlaktestructuren en tinten (Woonbeton - De stijlvolle vloer voor een industrieel interieur!). Daarbij kunt u kiezen uit een volwaardige woonbeton gietvloer waarbij de pigmenten door de gehele betonmassa worden gemengd of ons ‘toplaag woonbeton’ waarbij alleen de toplaag van een kleur wordt voorzien. Lees meer over woonbeton. Wij stellen de gietvloer beton prijs samen aan de hand van uiteenlopende factoren.

Cementdekvloeren, Gietvloeren En Siergrind

De arbeidskosten maken samen met de materiaalkosten het grootste deel uit van de uiteindelijke prijs. De transportkosten of reiskosten vormen maar een heel klein onderdeel van de totaalprijs. De kosten voor arbeid en materiaal zijn daarbij weer afhankelijk van het totale oppervlak. Voor de gietvloer beton prijs geldt dat er altijd sprake is van een daling in de kosten per m2 bij een groter oppervlak.

Naast de standaard kosten die wij in de gietvloer beton prijs meenemen, geldt dat er mogelijk extra kosten van toepassing zijn. Wij leveren namelijk beton gietvloeren op maat. Dat betekent dat er wellicht extra wensen zijn die invloed hebben op de prijs. Denk daarbij aan een simpel voorbeeld als een anti-sliplaag plaatsen.

Betoncire Vloeren

Gietvloeren NijmegenGietvloer: Stijvolle Gietvloeren & Woonbeton

In dat geval is er sprake van extra materiaal, maar stijgt het aantal arbeidsuren eveneens. Daarom zijn er diverse eventuele extra kosten voorbehouden die afhankelijk zijn van het maatwerk dat wij leveren. Overigens zijn plinten in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar, van hoog tot laag tot plat en hol - 32 ideeën over Industriele betonnen vloer. Plinten bieden bij een beton gietvloer het voordeel dat er sprake is van bescherming van het schilderwerk of behang.

Het aanbrengen van een gietvloer beton vindt niet van de ene op de andere dag plaats. Eerst brengen wij u wensen in kaart om de vloer geheel op maat samen te stellen. Als u tevreden bent en akkoord geeft op de offerte volgt er een planning. Voor de uitvoerende werkzaamheden van start gaan, komt de uitvoerder eerst nog bij u langs voor een werkbezoek.

Woonbeton: Informatie En Prijzen

De uitvoerder komt op een werkdag tijdens kantooruren bij u langs. Meestal betreft dat een maandag of een dinsdag. Overigens neemt onze uitvoerder vooraf contact op om de afspraak voor het werkbezoek te maken. Het bezoek is ook het moment waarop u de sleutel afgeeft aan onze uitvoerder. Dat maakt het mogelijk om onze indeling te volgen voor het aanbrengen van de gietvloer beton.

Ook vindt er op dat moment nog een meting plaats met laserapparatuur. Daarmee is het exacte aantal meters nog eens vast te stellen en na te meten. Het werkbezoek biedt tevens de gelegenheid om een vochtmeting uit te voeren. Het vochtgehalte vormt net als de temperatuur een belangrijke factor om de beton gietvloer onder de beste omstandigheden aan te brengen. Woonbeton - Kies voor een industriële beton look in uw woning.

Industriële Betonnenvloer

G-vloeren heeft in het assortiment drie productgroepen voor gietvloer beton. Het gaat hier om epoxy, polyurethaan en om woonbeton. Elk van deze vloeren heeft andere typische eigenschappen. Er is daarom altijd een ideale gietvloer beton voor elke situatie beschikbaar. Ja, een gietvloer kan op beton en daarbij hangt het van de situatie af welk type kunsthars bijvoorbeeld het meest geschikt is.

Een gietvloer op beton, waarbij epoxy als kunsthars gebruikt wordt, biedt bescherming tegen chemische en mechanische belasting. Een gietvloer beton maakt de vloer volledig waterdicht en slijtvast. Elke combinatie gietvloer beton uit ons assortiment is onderhoudsvriendelijk. Dat is te danken aan meerdere eigenschappen, zoals de vuilafstotende werking en de naadloze uitvoering (Woonbeton: voordelen van een gietvloer).

Woonbeton - Kies Voor Een Industriële Beton Look In Uw Woning

Zo kiest u met zekerheid altijd de kleur die u wenst. G-vloeren adviseert, levert en brengt gietvloer beton aan. Wij zijn dan ook verantwoordelijk voor de uitvoering van het gehele traject en hebben alle expertise daarvoor in huis. Cementgebonden gietvloer - Bekijk onze vloeren. Wij rekenen vanaf 51 m2 een m2 prijs voor een gietvloer beton, waarbij de m2 kosten dalen naarmate het oppervlak toeneemt.

Gietvloer: Minimalistische DesignvloerDe Verschillen Tussen Echte Betonnen Vloeren En Woonbeton

U profiteert bij een oplopend aantal m2 aan oppervlak direct al van een aantrekkelijke korting op de gietvloer beton prijs. Kijk maar eens bij de verschillende gietvloer prijzen in het prijsoverzicht of vraag een offerte aan. Jazeker, maar het hangt wel van de toepassing af of een PU gietvloer de beste keuze is.

Gietvloer: Minimalistische Designvloer

In dat geval raden wij bijvoorbeeld een epoxygietvloer beton aan. Onze uitvoerder komt ruim voor de plaatsing van gietvloer beton nog bij u langs voor een werkbezoek. Bovendien ontvangt u uitgebreide informatie over het hele traject. Wij laten het u weten welke voorbereidingen nodig zijn. Ja, neem contact op met G-vloeren.

Een PU Gietvloer is zeer geschikt om te combineren met vloerverwarming. Bij het infrezen van vloerverwarming dient wel rekening gehouden te worden met voldoende diepte, omdat de gietvloer anders te heet kan worden. Lees hier meer over in onze blog: 4 insider tips voor het infrezen van vloerverwarming. Wanneer er vloerverwarming aanwezig is, is het erg belangrijk dat die het heeft doorlopen zodat de dekvloer gewend is aan het warm en koud worden van de vloer (krimpen/uitzetten).

Industriële Betonnenvloer

Industriële BetonnenvloerBetonlook In Een Industrieel Interieur


Lees hier meer over het opstookprotocol. Tijdens het aanbrengen van de gietvloer is de erg belangrijk. Het mag niet te warm, maar ook niet te koud zijn. Vier voordelen van woonbeton. Een goede temperatuur is 18 graden. Wanneer de temperatuur in huis bijvoorbeeld boven 25 graden is, droogt het materiaal veel te snel en bestaat er een grote kans op aanzetten in de vloer en rolbanen in de lak.

Navigation

Home

Latest Posts

Exotisch Mangohout!

Published Mar 31, 23
7 min read

Bureaustoel Thuiswerkplek

Published Mar 27, 23
9 min read

Plafond Pleisteren

Published Mar 16, 23
5 min read