Keukenwerkbladen

Gepubliceerd mei 13, 23
6 min read

Zwarte Keuken Met Dekton Trilium

Afhankelijk van het type materiaal is het namelijk mogelijk om de spoelbak in het werkblad te integreren, dit zie je bijvoorbeeld vaak bij composiet of beton. Hierdoor hoef je geen losse spoelbak te plaatsen wat zorgt voor eenheid en een minimalistische uitstraling. Daarnaast kun je het aanrechtblad ook voorzien van een stekkerdoos.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de stopcontacten weg te werken, bijvoorbeeld middels een flip top of een pop-up stekkerdoos. Naast de bovenstaand genoemde materialen zijn er uiteraard nog meer mogelijkheden met betrekking tot materialen voor een werkblad. Denk hierbij aan fenix, glas, corian en topcore. Laat je adviseren door onze keukenspecialisten voor het in kaart brengen van je wensen en eisen, we helpen je graag om tot te beste keuze voor een werkblad te komen! Pop-up stekkerdoos Geïntegreerde spoelbak .

Dekton Keukenblad Uitzoeken?

Een keramiek aanrechtblad schittert sinds kort in de Nederlandse keukens. Keramiek geeft uw keuken een luxe uitstraling, zonder daarbij in te leveren aan functionaliteit (Dekton keukenwerkbladen). Keramiek aanrechtbladen zijn namelijk oersterk, onderhoudsvrij, en ook nog eens kleurvast. Hierdoor is een aanrechtblad van keramiek een populaire en verstandige keuze voor uw keuken. In dit artikel staat de Aanrechtbladen Specialist stil bij alle voordelen, nadelen en de onderhoud van een keramiek aanrechtblad.

Het resultaat is een oersterk blad, dat levenslang zijn kleur behoudt, en volledig op maat kan worden gemaakt. Tevens is keramiek niet poreus, waardoor deze aanrechtbladen heel hygiënisch zijn in het gebruik. Daar het een geproduceerd materiaal betreft, kan een keramisch blad in allerlei vormen en kleuren worden gemaakt. Zo zijn er keramieken aanrechtbladen die lijken op natuursteen of beton, of gewoon met een egale kleur.

Zwarte Keukens Met Eiland: Tips En Inspiratie

Exclusieve, Handgemaakte KeukenKeuken Zwijndrecht
Keuken RidderkerkKeukenbladen - Diverse Materialen En Stijlen

Een keramisch aanrechtblad heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Door de ijzersterke eigenschappen en de van nature hygiënische kwaliteiten zijn de normale dagelijkse schoonmaak- en onderhoudsactiviteiten afdoende. Haal dagelijks een doekje met wat schoonmaakmiddel over het aanrechtblad, en deze zal dag in, dag uit, schitteren als op de eerste dag (zwarte keukens).

Dit geldt voor temperaturen tot boven de 400 graden! Zeer lage tot geen porositeit. Hierdoor is het blad bijzonder hygiënisch omdat vocht en etensresten niet kunnen intrekken. Ook is het blad hierdoor niet gevoelig voor vlekken. Makkelijk te combineren met andere materialen in de keuken, ook qua randafwerking. Spoelbakken kunnen daardoor naadloos geïntegreerd worden, wat ook de hygiëne en het design weer verbetert.

Trend! Marmerlook In De Keuken

Ondanks de krachtige eigenschappen zijn keramische aanrechtbladen gevoelig voor zeer agressieve of bijtende stoffen - Greeploos grijs met hout - Keukens. Indien deze in contact komen met het keukenblad dienen ze zo snel mogelijk verwijderd te worden. De keukenbladen zijn niet onverwoestbaar. Een harde klap met een puntig voorwerp of een harde tik op de rand kan als nog (lichte) schade veroorzaken.

Wanneer u interesse heeft in de aanschaf van een keramiek aanrechtblad, neem dan contact op met de Aanrechtbladen Specialist. Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor een nieuw aanrechtblad dat het beste bij uw woning en keuken past. Kom ook gerust langs in onze showroom in Leek.

Keuken Hoogvliet

Een van de meest gebruikte steensoorten voor werkbladen is natuurlijk graniet. Dit is niet voor niets: graniet is een 100% natuurproduct, dit betekent dat ieder werkblad van graniet uniek is. Het materiaal is, dankzij een uithardingsproces van miljoenen jaren, keihard en daardoor kras- en zuurbestendig. Zuren zoals azijn, citroenzuur of sinaasappelsap kunnen gewoon worden gebruikt in je keuken (zwarte keukens).

Zo is op bepaalde plekken het materiaal licht poreus, waardoor vocht in het aanrechtblad kan dringen. Een agressief schoonmaakmiddel of bijtende vloeistof kan ook hier eventueel schade aanrichten. Het voordeel van een gepolijst oppervlak van [soft]kwartsiet is wel dat het iets minder gevoelig is voor intrekken van olie- en vet.

Welk Werkblad Kies Je Voor Je Keuken?

In de meeste gevallen is alleen een vochtige doek voldoende voor het reinigen. Vlekken veroorzaakt door voedsel en algemeen gebruikte stoffen in keukens (bijv. citroensap, azijn, olijfolie, wijn en koffie) zijn gemakkelijk te verwijderen. Keramiek is makkelijk schoon te houden met een zacht huishoudelijk schoonmaakmiddel. Kalkplekken zijn te verhelpen met natuurazijn.Kwartscomposiet van Silestone, Caesarstone of Diresco is een perfect materiaal voor keukenwerkbladen. Een aanrechtblad van composiet is samengesteld uit diverse materialen en dus niet een 100% natuurlijk product. Het heeft daarentegen wel een natuurlijke en luxe uitstraling, omdat het er wel uitziet als een natuurproduct. Composiet keukenbladen zijn, dankzij het productieproces, oersterk en in alle mogelijke kleuren en designs te verkrijgen.

Greeploos Grijs Met Hout - Keukens

Er kunnen verkleuringen optreden op het blad als je er een hete pan op zet. Daarnaast kunnen er breuken ontstaan door thermoshock wanneer de hitte het blad te snel opwarmt. Ook bestaat er een kleine kans dat er vlekken in het blad trekken, als er bijvoorbeeld bijtende of kleurende middelen op het blad terecht komen, zeker als het blad een lichte kleur heeft (Inspiratie over grijze keukens? Volop voorbeelden).

Wilt u een keukenblad kopen? Houd dan rekening met de verschillende aspecten, zoals het materiaal van het keukenblad en de afmetingen die bij uw lengte passen. De prijs van een keukenblad is voor een groot deel afhankelijk van het materiaal. Ook wanneer er een speciale toplaag op zit, kan de prijs weer hoger liggen.

Welk Werkblad Kies Je Voor Je Keuken?

Wil je meer inspiratie opdoen over keukenbladen? In de brochure vind je een omschrijving van de meest voorkomende materialen, een stappenplan om een ​​keukenblad te kiezen en de index met materiaaleigenschappen. In de index zie je de meest voorkomende materialen en hun eigenschappen. De volgorde geeft een prijsindicatie aan. Het begint met het meest voordelige materiaal Top, Laminaat.

Zwarte Keukens: Ideeën Genoeg!Werkbladen Op Een Rijtje

Er zijn veel verschillende materialen en elk blad bestaat uit andere grondstoffen en heeft dus ook anderen eigenschappen. We geven hieronder een overzicht - Aanrechtblad in Dekton goed alternatief voor keramiek. Een keukenblad van laminaat (wordt ook wel kunststof genoemd) zijn in verschillende samenstellingen verkrijgbaar. De keukenbladen zijn gemaakt van Greengridz, spaanplaat of multiplex en hebben een afwerklaag van laminaat.

Keuken Krimpen Aan Den Ijssel

Bovendien zijn deze bladen minder kwetsbaar dan een blad van graniet of hout. Top, Laminate® is een van de meest functionele materialen voor een keukenblad. Het is namelijk praktisch in het onderhoud, en bijna ieder ontwerp is mogelijk, dankzij de grote afmetingen van de plaat. En de bladen zijn verkrijgbaar in veel kleuren, dat je altijd een werkblad vindt dat bij jouw interieur, smaak én budget past.

Maar de echte kracht van Top, Core zit in de decoratieve toplaag. De structuren zien er niet alleen uit als hout, textiel of steen - ze voelen ook echt zo aan! Door de V-groove techniek loopt de print ook door in de rand. Dit geeft het blad een massieve uitstraling en biedt tal van mogelijkheden voor een origineel en trendy ontwerp.

Exclusieve, Handgemaakte Keuken


keuken Zwijndrecht

keuken Zwijndrecht

dekton keukenblad

FENIX NTM® is een keukenblad met speciale nanotechniek dat tal van voordelen biedt. Want door deze techniek heeft het keukenblad een extreem mat uiterlijk maar voelt toch zijdezacht aan, en blijft er bovendien geen vingerafdrukken achter op het bladoppervlak. Inspiratie over grijze keukens? Volop voorbeelden. De drager is het duurzame Greengridz of een 1cm dik compact-laminaat dat vervaardigd is van houtvezels en samen met hars onder druk wordt samengeperst.

Navigation

Home

Latest Posts

Latex Spuiten Voor Een Voordelige M2 Prijs?

Published May 29, 23
8 min read

Mangohouten Ladekast

Published May 20, 23
7 min read